Hier affineert Maarten kaas

Van droom & passie tot werkelijkheid

Na mijn opleiding aan de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, met diverse stages in binnen- en buitenland (Oud sluis ***, Le Grand Hotel Du Saint-Jean-Cap-Ferrat *****), was ik 10jaar in dienst in het Marriott hotel in Gent, waarvan 2 jaar als Executive chef. Na een mooie, maar korte passage in restaurant d’Afspanning in Beernem, was de tijd rijp om eindelijk mijn droom te realiseren en van mijn passie mijn beroep te maken: Starten met mijn eigen kaas- en delicatessenwinkel, genaamd CHEE(R)SE.

Door mijn opleiding en grote kennis van voeding in al zijn facetten, kan u er steeds prat op gaan dat wij staan voor kwaliteitsvolle producten, seizoens- en regionaal gebonden, voor de beste prijs.

“Ambacht is passie, passie maakt ambacht”

Bij Kaaswinkel CHEE(R)SE is kaas onze passie, waar wij ons vooral specialiseren in de ambachtelijk gemaakte hoeve kazen, die wij speciaal voor u selecteren en verder afrijpen, om deze op het perfecte moment voor u te kunnen serveren.

SAY CHEE(R)SE !

Maarten en Annelies

Nieuws bij Chee(r)se

Artikel verschenen in De Standaard

Na het Belgische bier, volgt de kaas van hier Een Nederlander die zegt dat de Belgische kazen van topkwaliteit zijn? Alle Gouda’s nog aan toe: hij bestaat. Maar ook in eigen land breken de kazen potten.